foto

Thomas Oredsson

  • nar. 19.12.1946 (73 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Deník darebáka
2009 Knäcka
2006 Moreno & tystnaden
Svalan, katten, rosen, döden
2005 Borkmanns punkt
Carambole
1992 De giriga (TV film)
1985 Korset (TV film)
1984 Äntligen!
1981 Höjdhoppar'n
Inspektor Beck v Budapešti
Kde jsi, Johane? (TV film)

TV seriály

2017 Rebecka Martinsson (TV seriál)
Till offer åt Molok, del 2 (S01E08)
Oběť Molochovi (S01E07)
Till dess din vrede upphör del 2 (S01E06)
další epizody (8)
2000 Judith (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1990 Den svarta cirkeln (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky