foto

Hans Selikovsky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Zeď
2009 Sturmfrei
2008 Místo činu: Exitus (TV film)
2006 Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
2004 Konkurs se smrtí
2002 Flamenco der Liebe (TV film)
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
Ene mene muh - und tot bist du
Odejdi a vrať se (TV film)
Reise des Herzens (TV film)
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
Mumie smrti (TV film)
Spojeny jen krví (TV film)
Umění podvodu (TV film)
1999 Models
Údolí stínů
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
Drei Herren
1997 Schwarzfahrer (TV film)
Spurensuche (TV film)
1996 Stille Wasser
1995 Anfang von etwas, Ein
Tödliche Liebe
1993 Indien
Schöndorf muß sauber bleiben
1988 Sternberg - Shooting Star
1986 Müllers Büro

TV seriály

2010 Oben ohne (TV seriál)
Gustls Frauen (S03E06)
Die Horrorhilde (S03E05)
Endstation Prellbock (S03E04)
další epizody (6)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (10)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Nejlepší den pro lásku (E10)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Über die Grenze (S02E04)
Der Scheidungsantrag (S02E03)
Böses Spiel (S02E02)
další epizody (4)
2007 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Kopfüber (S02E05)
Scheinheilig (S02E04)
Schlachtfest (S02E03)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Kuppelei (S01E09)
Fatale Forderungen (S01E08)
Blinde Eifersucht (S01E07)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen die Zeit (S01E10)
Mörderische Hitze (S01E09)
Blutige Spur (S01E08)
další epizody (10)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
další epizody (4)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)
2012 Terra Mater: Der Tulpen-Crash (TV film)
2011 Terra Mater (TV seriál)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál)
1996 Zvířecí láska
1990 Good News: Von Kolporteuren, toten Hunden und anderen Wienern
Requiem pro Dominika
1987 Universum (TV seriál)

Hudební videoklipy

1984 Helden von heute (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Sturmfrei

Producentská filmografie

Filmy

2009 Sturmfrei

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky