foto

Hans Selikovsky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Zeď
2010 Nejlepší den pro lásku (TV film)
2009 Sturmfrei
2008 Místo činu: Exitus (TV film)
2007 Trautmann - Bumerang (TV film)
2006 Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
2004 Konkurs se smrtí
Trautmann - 71 Tage (TV film)
Trautmann - Alles beim alten (TV film)
Trautmann - Schwergewicht (TV film)
2003 Inspektor Trautmann - Doživotně (TV film)
Inspektor Trautmann - Hra skončila (TV film)
2002 Flamenco der Liebe (TV film)
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
Ene mene muh - und tot bist du
Odejdi a vrať se (TV film)
Reise des Herzens (TV film)
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
Mumie smrti (TV film)
Spojeny jen krví (TV film)
Umění podvodu (TV film)
1999 Models
Údolí stínů
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
Drei Herren
1997 Schwarzfahrer (TV film)
Spurensuche (TV film)
1996 Stille Wasser
1995 Anfang von etwas, Ein
Tödliche Liebe
1993 Indien
Schöndorf muß sauber bleiben
1988 Sternberg - Shooting Star
1986 Müllers Büro

TV seriály

2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (10)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Über die Grenze (S02E04)
Der Scheidungsantrag (S02E03)
Böses Spiel (S02E02)
další epizody (4)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Kuppelei (S01E09)
Fatale Forderungen (S01E08)
Blinde Eifersucht (S01E07)
Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2000 Trautmann (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)
2012 Terra Mater: Der Tulpen-Crash (TV film)
2011 Terra Mater (TV seriál)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál)
1996 Zvířecí láska
1990 Good News: Von Kolporteuren, toten Hunden und anderen Wienern
Requiem pro Dominika
1987 Universum (TV seriál)

Hudební videoklipy

1984 Helden von heute (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Sturmfrei

Producentská filmografie

Filmy

2009 Sturmfrei

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace