foto

Kazia Pelka

  • nar. 1962
    Dewsbury, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 William & Catherine: A Royal Romance (TV film)
1988 Tucet špinavců IV: Osudná mise (TV film)

TV seriály

2015 World's End (TV seriál)
2012 Crime Stories (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1994 Space Precinct (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1981 World's End (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2002 10 Years of Heartbeat (TV film)

Host

TV pořady

2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace