foto

Lucy Bnejamin

  • nar. 25.6.1970 (49 let)
    Reading, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Not Alone

TV seriály

2014 Detectorists (TV seriál)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1991 Bottom (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Jupiter Moon (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
1987 The Growing Pains of Adrian Mole (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Me and My Girl (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Spooky (TV seriál)
1982 Beau Geste (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

1998 EastEnders Revealed (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
Richard Blackwood Show, The (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace