foto

Mollie Sugden

  • nar. 21.7.1922
    Keighley, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.7.2009 (86 let)
    Guildford, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Audience with Ken Dodd, An (TV film)
1986 Takový je život
1977 Are You Being Served?
1971 Prosím, pane!

TV seriály

2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
1995 Oliver's Travels (TV seriál)
1994 Just William (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1987 My Husband and I (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 That's My Boy (TV seriál)
1973 Billy Liar (TV seriál)
Men of Affairs (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
Emma (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
Mandog (TV seriál)
My Wife Next Door (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Class by Himself, A (TV seriál)
Doctor at Large (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
Šest žen Jindřicha VIII. (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1968 Oh Brother! (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film) - a.z.
2003 Comedy Connections (TV seriál) - herec, a.z.
1999 Funny Turns: John Inman (TV film)
1998 Funny Women (TV film)
Top Ten (TV seriál)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

TV pořady

2013 Šálek čaje s Victorií Wood (TV pořad) - a.z.
2004 Britain's Best Sitcom (TV pořad)
2002 Another Audience with Ken Dodd (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
Give Us a Clue (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace