foto

Sheree Murphy

  • nar. 22.8.1975 (43 let)
    Islington, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Poslední tanec Salome

TV seriály

2003 The Royal (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2008 All Star Mr & Mrs (TV pořad)
2004 Ano, šéfe s Gordonem Ramseym (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2002 I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace