foto

Kim Thomson

  • nar. Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Hughie Green, Most Sincerely (TV film)
2007 Messages
Pokoj 1408
2004 Deník princezny 2: Královské povinnosti
Devět životů
2000 McCready and Daughter (TV film)
1993 Brian Conley: Outside Chance (TV film)
1991 Akademický zločin (TV film)
1990 Jekyll & Hyde (TV film)
Kaleidoskop (TV film)
Vrahovy ruce (TV film)
1989 The Tall Guy
1988 Stealing Heaven
1983 Screamtime
Šikana

TV seriály

2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
A Dash of Sunshine (S02E06)
2007 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
The Street (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
McCready and Daughter (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Temný podzim (S04E05)
2000 Desáté království (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Perfect World (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Loved by You (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1994 Věčný poutník (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Royal Pain (S03E20)
1992 Virtual Murder (TV seriál)
1987 A Killing on the Exchange (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Brush Strokes (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Life and Loves of a She-Devil, The (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Zahalte jí tvář (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace