foto

Faudel

  • nar. 6.6.1978 (41 let)
    Mantes-la-Jolie, Yvelines, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Bab el web
2001 Pas d'histoires!
Tous avec Line (TV film)
2000 Le battement d'ailes du papillon
1999 Cachetonneurs, Les
Jésus (TV film)
1982 T'empęches tout le monde de dormir

TV seriály

2009 Chabada (TV seriál)
2003 Symphonic Show (TV seriál)
2002 Sami (TV seriál)
1994 Les enfants de la télé (TV seriál)

Dokumentární

2009 La traversée du désir

Host

TV pořady

2007 On n'a pas tout dit (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
2005 Mon plus grand moment de cinéma (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2001 Star Academy (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1999 Exclusif (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tapis rouge (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
1988 Questions pour un champion (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky