foto

Willi Kollo

  • nar. 28.4.1904
    Königsberg, Německá říše
  • zem. 4.2.1988 (83 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Wie einst im Mai (divadelní záznam) - divadelní hra
1971 Die Frau ohne Kuß (TV film)
1961 Wie einst im Mai (TV film)
1958 Solang' noch untern Linden
1943 Die Wirtin zum Weißen Röß'l
1939 Wir tanzen um die Welt
1937 Meine Freundin Barbara

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1979 Peter Alexander: Wir gratulieren (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky