foto

Melanie Kilburn

  • nar. 1956
    Bradford, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mother's Day (TV film)
2017 Na konci světa
2013 Životní šance
2003 Carla (TV film)
1990 Svět Eddie Wearyho (TV film)
1988 Vroom
1987 Ve stínu války (TV film)
1984 Malá bubenice

TV seriály

2020 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
2019 Brassic (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2017 Broken (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
The Prize (S03E09)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2014 Inspektor Banks (TV seriál)
Zlý hoch - 1. část (S03E05)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Pride (S08E04)
2013 Breathless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Otec Brown (TV seriál)
Pekelný prach (S01E07)
WPC 56 (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Hořký úděl staré dámy (S05E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Ozvěny mrtvých (S14E03)
2009 All the Small Things (TV seriál)
Jak běží život (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
Slap! - Love, Lies and Lipstick (TV seriál)
1997 Bloomin' Marvellous (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Lifeboat, The (TV seriál)
Moving Story (TV seriál)
The Wimbledon Poisoner (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
1989 Making Out (TV seriál)
1988 Hale and Pace (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2007 Navzdory osudu (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky