foto

Maria Djurkovic

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Rudá volavka
2017 Sněhulák
2016 Zlato
2015 Oslněni sluncem
2014 Kód Enigmy
2013 Vášeň mezi řádky
2011 Jeden musí z kola ven
2010 Zvláštní vztahy (TV film)
2008 Mamma Mia!
2007 Kasandřin sen
2006 Sólokapr
2005 Z očí do očí
2004 Jarmark marnosti
2003 Sylvie
2002 Doktor Živago (TV film)
Hodiny
2001 Šedá zóna
2000 Billy Elliot
1999 Fanny and Elvis
RKO 281 (TV film)
1998 Srdcová sedma
1997 Oscar Wilde
1996 Sweet Angel Mine
Zdá se, že... (TV film)
1995 The Young Poisoner's Handbook
Turnaround, The

TV seriály

2018 The Little Drummer Girl (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1991 Spender (TV seriál)
1988 East of the Moon (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Singing Detective, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace