foto

Džunki Takegami

  • nar. 26.2.1955 (65 let)
    Kagošima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Ippacu hiččú!! Devander
2010 Gekidžóban Naruto: Šippúden – The Lost Tower
2009 Gekidžóban Naruto: Šippúden – Hi no iši o cugu mono
2008 Gekidžóban Naruto šippúden: Kizuna
2007 Gekidžóban Naruto: Šippúden
2005 Pokemon 3D Adventure: Mew o sagase!
2003 Madžú sensen: The Apocalypse
1998 Ginga tecudó 999: Eternal Fantasy
Ultra Seven: Ušinawareta kioku
1995 Eko eko azaraku
1994 Aoki densecu Shoot!
1992 Dragon Quest: Dai no daibóken – Bučijabure!! Šinsei 6 daišógun
Dragon Quest: Dai no daibóken – Tačiagare!! Avan no šito
Little Twins: Bokura no nacu ga tondeiku
1991 Chôkôsô hantingu
Mikadoroido
1990 Tendžó hen: Ucu no miko
1989 Himicu no Akko-čan
Ucu no miko
1987 Kindan no mokuširoku Crystal Triangle
1984 Birth

TV seriály

2020 Ultraseven 1999 saišúšó (TV seriál)
2018 Ultraman Rûbu (TV seriál)
2015 Baby Steps (TV seriál)
Pocket Monsters XY&Z (TV seriál)
2014 Baby Steps (TV seriál)
Lady Jewelpet (TV seriál)
2013 Pocket Monsters XY (TV seriál)
2012 Ozuma (TV seriál)
2011 Fake: Kjóto bidžucu džiken emaki (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
2010 Mojašimon (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
2009 07-Ghost (TV seriál)
Chi's sweet home (TV seriál)
Čí, kita kicune ni au. (S02E84)
Čí, hoši o miru. (S02E83)
Čí, uši ni au. (S02E82)
další epizody (32)
2008 Chi's sweet home (TV seriál)
Čí, ikitógó suru. (S01E92)
Čí, ki ni iru. (S01E91)
Čí, šógeki sareru. (S01E90)
další epizody (12)
2007 Hajate no gotoku! (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Příběhy z hnojárny (TV seriál)
2006 Gôgô sentai Bôkenger (TV seriál)
2005 Kidó šinsengumi: Moe jo ken TV (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
MAR Heaven (TV seriál)
2003 Gunslinger Girl (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
2001 Hyakujû sentai Gaorenjaa (TV seriál)
2000 Jaša (TV seriál)
Transformer: Car Robot (TV seriál)
Urutoraman Neosu (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
Ultra Seven: The Final Chapters (TV seriál)
1998 Beast Wars Second: Čó seimeitai Transformers (TV seriál)
Hanasaka tenši Tenten-kun (TV seriál)
Himicu no Akko-čan (1998) (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Gegege no Kitaró (TV seriál)
1995 Kúsó kagaku sekai Gulliver Boy (TV seriál)
1994 Bakumatsu Kokosei (TV seriál)
1993 Aoki densecu Shoot! (TV seriál)
If: Mošimo (TV seriál)
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari (TV seriál)
Jo ni mo kimjó na monogatari II (TV seriál)
Jo ni mo kimjó na monogatari III (TV seriál)
Mahó no princess Minky Momo: Jume o dakišimete (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjó na monogatari (TV seriál)
1988 Gegege no Kitarou: Jigoku Hen (TV seriál)
Hana no Asuka gumi (TV seriál)
Tekken Činmi (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
1986 Maison ikkoku (TV seriál)
Robotan (TV seriál)
1985 Gegege no Kitarou (TV seriál)
Mahó no star magical Emi (TV seriál)
1984 Mahó no jósei Persia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky