foto

Yves Létourneau

  • nar. 27.4.1926
    Québec, Kanada
  • zem. 26.5.2020 (94 let)
    Brossard, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Pousse mais pousse égal
1974 Beaux dimanches, Les
1973 Souris, tu m'inquiètes
1965 Astataïon ou Le festin des morts
Le Coup de grâce
1964 Trouble fête
1960 Loups dans la bergerie, Les
1952 Rossignol et les cloches, Le

TV seriály

1988 Haute tension (TV seriál)
1977 Duplessis (TV seriál)
1975 Jo Gaillard (TV seriál)
1973 Les forges de Saint-Maurice (TV seriál)
Témoignages (TV seriál)
1971 Aux frontières du possible (TV seriál)
1968 Symphorien (TV seriál)
1967 D'Iberville (TV seriál)
1964 Monsieur Lecoq (TV seriál)
1963 Ti-Jean caribou (TV seriál)
1960 Côte de sable, La (TV seriál)
Sous le signe du lion (TV seriál)
1959 CF-RCK (TV seriál)
Shoestring Theatre (TV seriál)
1956 Les belles histoires des pays d'en haut (TV seriál)
Survenant, Le (TV seriál)
1953 Famille Plouffe, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky