foto

Amy Rutberg

  • nar. 11.11.1981 (37 let)
    Los Angeles County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Beerfest: Thirst for Victory (TV film)
2017 Rebel v žitě
2016 Hard Sell
2014 Opposite Sex
2013 Murder in Manhattan (TV film)
2008 Nové sčítání hlasů (TV film)

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
The River Styx, Part II (S05E24)
Vindicta (S05E11)
2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Charm School (S02E06)
Daredevil (TV seriál)
A New Napkin (S03E13)
Revelations (S03E09)
Aftermath (S03E07)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tick Tock (S05E10)
In the Blood (S05E05)
See You Soon (S05E01)
další epizody (4)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Mind Games (S09E03)
2017 The Defenders (TV seriál)
Mean Right Hook (E02)
Bull (TV seriál)
The Fall (S01E13)
Mrtvý bod (TV seriál)
Enemy Bag of Tricks (S03E02)
Černá listina (TV seriál)
Requiem (S04E17)
2016 Daredevil (TV seriál)
.380 (S02E11)
Kinbaku (S02E05)
Jak prosté (TV seriál)
Tam, kde spočívají mrtví (S04E11)
2015 Daredevil (TV seriál)
Daredevil (S01E13)
The Ones We Leave Behind (S01E12)
The Path of the Righteous (S01E11)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
Zbraně pro každého (S06E15)
2014 Alpha House (TV seriál)
The Retreat (S02E06)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
One Man Band (E03)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vášeň (S08E12)
2002 Everwood (TV seriál)
1998 Sports Theater with Shaquille O'Neal (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Jak si vybrat správné šaty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace