foto

Marc Chouppart

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Záhadné zmizení (TV film)
1999 Trafic d'influence
1998 L'ennui
1997 Les Arnaqueuses (TV film)
1996 Passage à l'acte
1993 Villégiature
1991 Le Brasier
1990 Lacenaire
1989 Dva
1980 Girls
1976 Naše malé angličanky

TV seriály

1998 Dossier: disparus (TV seriál)
Poursuite du vent, La (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky