foto

Kódži Moricugu

  • nar. 15.3.1943 (77 let)
    Takikawa, Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sekaiiči oiší mizu - Malumpati no namida
2017 Gekidžóban Ultraman Orb: Kizuna no čikara, okarišimasu!
Šigacu no nagai jume
2016 Chihoshi wo Kau Onna (TV film)
2012 Urutoraman Saga
2011 Hômukamingu
Urutoraman Zero Gaiden: Kirā za Bītosutā
2010 Meon
2009 Chikashitsu
Daikaidžú batoru: urutora ginga densecu The Movie
Urutoraman Mebiusu Gaiden: Gōsuto Ribāsu
2008 Daikessen! Čó urutora hači kjódai
Happy datsu
Perusona
2006 Urutoraman Mebiusu ando Urutora Kyōdai
Zenibana: Ginza hosutesu kabu batoru (TV film)
1998 Ultra Seven: Taijó no haišin
Ultra Seven: Čikjú jori eien ni
1997 Hissacu šimacunin
Ultraman Zearth 2
1996 Urutoraman Zeasu
1994 Ultra Seven: Čikjú seidžin no daiči (TV film)
1985 Ora Tókjó sa iguda
Saigo no bakuto
1984 Japonská eskadra smrti
1983 Aicu to Lullaby
1979 Á nomugi tóge
1978 Furimukeba ai
1977 Ame no meguriai
1976 Kaze tačinu
Kobra - smrt manekýnky
1975 Zoku: Ai to makoto
1973 Hissacu šikakenin
Nora inu
Tokimeki
1972 Moji mlčenliví přátelé
Ongaku
1971 Kawaii Akujo
Lill, My Darling Witch
1970 Hatoba onna no burusu
Kaze no bodžó
Sugata Sanshiro
1968 Toshigoro

TV seriály

2020 Ultraseven 1999 saišúšó (TV seriál)
Edo mae no šun (TV seriál)
Šun! Džibun o koete ike (S02E12)
Kokoro ucu haha no sasazuši (S02E11)
2017 Ultraman Geed (TV seriál)
2014 Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
Tokumei Tantei 2 (TV seriál)
2013 Namonaki Doku (TV seriál)
2012 Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
Tokumei Tantei (TV seriál)
2010 Šukumei 1969-2010 (TV seriál)
2009 Egoist (TV seriál)
Shirasu Jirô (TV seriál)
2006 Urutoraman Mebiusu (TV seriál)
2005 Kikasete jo ai no kotoba o (TV seriál)
2004 Á tantei džimušo (TV seriál)
1999 Ultra Seven: The Final Chapters (TV seriál)
1991 Taiheiki (TV seriál)
1982 Jagjúdžúbé abare tabi (TV seriál)
1980 Kirisute gomen! (TV seriál)
1979 Hanšiči torimonočó (TV seriál)
1977 Hanashin (TV seriál)
Jokomizo Seiši series (TV seriál)
Kashin (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1974 Ošidori ukjó torimonoguruma (TV seriál)
Ultraman Leo (TV seriál)
1973 Kója no jodžinbó (TV seriál)
Ultraman Taró (TV seriál)
1970 Óedo sósamó (TV seriál)
1969 Mito Kômon (TV seriál)
1967 Ultra seven (TV seriál)
1966 Zenigata Heidži (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky