foto

Martin Stoltz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 7 životů
2014 Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý
2012 Kon-Tiki
2011 Hjelp, vi er russ
Tomme tønner 2 - Det brune gullet
2010 Tomme tønner
2009 Mrtvý sníh

TV seriály

2017 Grenseland (TV seriál)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Magnus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace