foto

Johnny Cuthbert

  • nar. Ottawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 From Straight A's to XXX (TV film)
Tiny House of Terror (TV film)
2014 Zaprášená tajemství: Všechno, co se třpytí (TV film)
2006 John Tucker musí zemřít
2001 Láska a zrada (TV film)
1999 Arrangement, The
Twist of Faith, A
1998 Ohnivá bouře
1997 Dead Man's Gun (TV film)
Dokonalá matka (TV film)
Nákaza (TV film)
Zkurvení šmejdi
1996 Oni (TV film)
1995 Cyberjack
Hard Evidence
Soud cti (TV film)
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 Křižovatka
Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1993 V zajetí ledu
1992 Dům na Sycamore street (TV film)
1991 Hitman 3: Likvidátor
Pokrevní bratři (TV film)
1990 A Touch of Murder
1989 Dead Man Out (TV film)
The Scorpio Factor
1988 Prima děvčata
The Carpenter
Trestní zákon

TV seriály

2020 Arrow (TV seriál)
Fadeout (S08E10)
2013 Darebák (TV seriál)
Killing Grace (S01E10)
Continuum (TV seriál)
Second Listen (S02E08)
Second Degree (S02E07)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2006 Whistler (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bezohledný hrdina (S03E13)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
2003 Jeremiah (TV seriál)
Running on Empty (S02E09)
Crossing Jordan (S02E08)
Hvězdná brána (TV seriál)
Kouřová clona (S06E14)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
The Devil You Know (S01E17)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Slyším váš hovor (S02E04)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Excelsius Dei (S02E11)
1993 Akta X (TV seriál)
Muž z Pentagonu (S01E02)
Cobra (TV seriál)
1992 Heights (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Srdce z oceli (S05E19)
1989 Booker (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky