foto

Johnny Cuthbert

  • nar. Ottawa, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 From Straight A's to XXX (TV film)
Tiny House of Terror (TV film)
2014 Zaprášená tajemství: Všechno, co se třpytí (TV film)
2006 John Tucker musí zemřít
2001 Láska a zrada (TV film)
1999 Arrangement, The
Twist of Faith, A
1998 Ohnivá bouře
1997 Dead Man's Gun (TV film)
Dokonalá matka (TV film)
Nákaza (TV film)
Zkurvení šmejdi
1996 Oni (TV film)
1995 Cyberjack
Hard Evidence
Soud cti (TV film)
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 Křižovatka
Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
Ztráta důvěry (TV film)
1993 V zajetí ledu
1992 House on Sycamore Street, The (TV film)
1991 Hitman 3: Likvidátor
My Son Johnny (TV film)
1990 Touch of Murder, A
1989 Dead Man Out (TV film)
The Scorpio Factor
1988 Prima děvčata
The Carpenter
Trestní zákon

TV seriály

2013 Darebák (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Listen (S02E08)
Second Degree (S02E07)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2006 Whistler (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Bezohledný hrdina (S03E13)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Kouřová clona (S06E14)
2002 Jeremiah (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Excelsius Dei (S02E11)
1993 Akta X (TV seriál)
Muž z Pentagonu (S01E02)
Cobra (TV seriál)
1992 Heights (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Srdce z oceli (S05E19)
1989 Booker (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace