foto

Frédérique Lopez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Rien dans les poches (TV film)
2004 Illustre inconnue
1997 Un frère
1996 Sans mentir (TV film)
Velvet 99
1994 L'histoire du garçon qui voulait qu'on l'embrasse
1993 Fausto
1992 Hořký měsíc
1991 Ritals, Les (TV film)

TV seriály

1991 Maigret (TV seriál)
1988 Paparoff se vrací (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace