foto

Adrienne Hayes

  • nar. 6.10.1937 (81 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Billy Jack Goes to Washington
1973 Modrá Electra Glide
1962 Patty

TV seriály

1967 The Mothers-In-Law (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace