foto

Julia Serda

  • nar. 6.4.1875
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 3.11.1965 (90 let)
    Drážďany, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1944 Musik in Salzburg
1943 Symfonie života
1942 Mit den Augen einer Frau
Veliká láska
1941 Clarissa
Ve stínu slávy
1940 Falschmünzer
Pán v domě
Růže z Tyrol
Weltrekord im Seitensprung
Wenn Männer verreisen
1939 Beznadějný případ
Lidé z varieté
Liebe - streng verboten!
Ples v opeře
Wer küßt Madeleine?
1938 Eine Frau kommt in die Tropen
Monika
Pitt
Rätsel um Beate
1937 La Habanera
Sein letztes Modell
Signal in der Nacht
1936 Allotria
Dahinten in der Heide
Drei Mäderl um Schubert
Eine Frau ohne Bedeutung
Postilion z Lonjumeau
1935 Alles weg'n dem Hund
Die Katz' im Sack
Endstation
Liebesleute
Mein Leben für Maria Isabell
Regine
Tanečnice
1934 Chopinův valčík na rozloučenou
Heinz im Mond
Lottchens Geburtstag
Maškaráda
1933 Die kleine Schwindlerin
Heimat am Rhein
Was wissen denn Männer
1932 Liebe in Uniform
1931 Der Herr Bürovorsteher
Der Storch streikt
Die spanische Fliege
Dokud Straussův valčík zní
Mamzelle Nitouche
Mordprozeß Mary Dugan
Traum von Schönbrunn
1930 Detektiv des Kaisers, Der
Liebeswalzer
Olympia
Zapfenstreich am Rhein
1929 Atlantik
Der Mann mit dem Laubfrosch
Ztracená závěť
Živá mrtvola
1928 Der Faschingsprinz
Der alte Fritz - 1. Friede
Der alte Fritz - 2. Ausklang
Die Pflicht zu schweigen
Es zogen drei Burschen
1927 Baron Šprýmař
Das Heiratsnest
Der Soldat der Marie
Die Ausgestoßenen
Die tolle Lola
Ein Mädel aus dem Volke
Frauenhaus von Rio, Das
Moderní Dubarry
1926 Die vom anderen Ufer
Graue Haus, Das
Menschen untereinander
Prinz und die Tänzerin, Der
Prinzessin Trulala
Vater werden ist nicht schwer...
Zopf und Schwert - Eine tolle Prinzessin
1925 Das Geheimnis der alten Mamsell
Die Anne-Liese von Dessau
1924 Das Mädel von Capri
Königsliebchen
Nanon
1923 Fridericus Rex - 4. Teil: Schicksalswende
Graf Cohn
1922 Das goldene Netz
Der Taugenichts
Die Geliebte des Königs
Lola Montez, die Tänzerin des Königs
Tabea, stehe auf!
Wem nie durch Liebe Leid geschah!
1921 Das Geheimnis der Mumie
Die kleine Dagmar
Die verbotene Frucht
Lady Hamiltonová
1920 Putschliesel
Whitechapel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace