foto

Jonathan Kerrigan

  • nar. 14.10.1972 (46 let)
    Lincolnshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 55 schodů
2014 Flim: The Movie
2013 Diana
2010 The Santa Incident (TV film)

TV seriály

2017 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Fallen Angel (S02E08)
Second Chance (S02E07)
What Lies Beneath (S02E05)
další epizody (7)
2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (6)
In the Club (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2014 In the Club (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Posedlost (S07E21)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Having It Off (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
2000 Dinner of Herbs, A (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Reach for the Moon (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comic Relief Does Fame Academy (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace