foto

John Toles-Bey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Až do dna
2002 Souboj o vše (TV film)
2001 100 Kilos
Svět podle Prota
2000 Hele vole, kde mám káru?
1999 Facade
1998 Calvin v Aladinově paláci
Hrozny hněvu
Uprchlíci
Vždy proti přesile (TV film)
1997 Gangster
1996 Best Revenge, The
Smrtící léčba
Tales of Erotica
1995 Odplata
Vodní svět
Wet
Špatná společnost
1994 Angie
Osudový zvrat
1992 Lotři
Muž zázraků
Steel Justice (TV film)
1991 Nemilosrdná spravedlnost
Poprask v Harlemu
Shoot First: A Cop's Vengeance (TV film)
1990 Průrva
Rychlopalba
1988 Půlnoční běh
1987 Plevel

TV seriály

2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nenucený výsek (S07E14)
2005 Inconceivable (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
Loving Sons (E09)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Posilovna (S05E09)
1995 Watcher, The (TV seriál)
1994 Policie New York (TV seriál)
For Whom the Skell Rolls (S02E02)
1993 Akta X (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Martin (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Video kompilace

1993 Red Shoe Diaries 2: Double Dare (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Poprask v Harlemu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky