foto

Byron Minns

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Outlaw Johnny Black
2012 Somebody's Child (TV film)
2009 Černej Dynamit
2002 Neporazitelný
2001 Hra na dvě strany
2000 Rhapsody (TV film)
1999 Ochrana svědků (TV film)
1997 Riot (TV film)
1994 Forrest Gump
Nad košem
1993 Jack Reed: Odznak cti (TV film)
1992 Lotři
Líheň zločinu
1991 Death Merchants
1990 Jakubův žebřík
1989 Narozen 4. července
1987 Srdce

TV seriály

2011 Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)
2006 Metalocalypse (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
First Degree (S02E05)
Dellaventura (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Outlaw Johnny Black
2009 Černej Dynamit

TV seriály

2011 Black Dynamite: The Animated Series (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky