foto

Moira Brooker

  • nar. 1957
    Croydon, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Frank
2008 Dummy
1985 Doktor a ďáblové

TV seriály

2008 Harley Street (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Out of Sight (TV seriál)
1994 As Time Goes By (TV seriál)
Problems, Problems (S03E10)
Dealing with Sally (S03E09)
A Trip to Los Angeles (S03E08)
další epizody (9)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
As Time Goes By (TV seriál)
The Book Signing (S02E07)
The Cruise (S02E06)
Misunderstandings (S02E05)
další epizody (7)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
The Picnic (S01E06)
Relationships (S01E05)
Surprise, Surprise (S01E04)
další epizody (6)
1990 Made in Heaven (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 County Hall (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál) - a.z.
2004 Funny Ladies of British Comedy, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky