foto

Hal Landon Jr.

  • nar. 23.5.1941 (79 let)
    Long Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bill & Ted Face the Music
2016 Nástupce (TV film)
Pee-wee's Big Holiday
2015 Smosh: The Movie
2012 California Solo
2011 The Artist
2005 Láska v horách
2002 Speakeasy
1998 Manželství s nepřítelem
Podoby lásky
Život jako večírek: Příběh Pamely Harrimanové (TV film)
1996 Objetí smrti
The Siege at Ruby Ridge (TV film)
1992 Lotři
1991 Chraň si svůj život
Neskutečná cesta Billa a Teda
1990 Jako anděl
Psychopat ze San Francisca
1989 Skvělé dobrodružství Billa a Teda
1988 Winnie (TV film)
1987 Věznice
1983 Sunset Limousine (TV film)
1979 Scavenger Hunt
1978 Jokes My Folks Never Told Me
1977 Mazací hlava

TV seriály

2013 Bad Samaritans (TV seriál)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Den matek II (S02E21)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Nejistá pravidla (S06E16)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Práva zvířat (S05E19)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Sirotek Earl (S04E13)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2002 Frasier (TV seriál)
Smrtelná past (S09E19)
1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Za války neplatí zákony (S07E16)
1995 Live Shot (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Muddling Through (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Verminátor (S06E22)
1990 Down Home (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
Hull High (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Oh Madeline (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky