foto

David Sandefur

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Máš ji!
2016 Zázraky z nebe
2015 Broad Squad (TV film)
2014 Identity (TV film)
V oku tornáda
2013 Manželství na kšeft (TV film)
2011 Nezvratný osud 5
2010 Méďa Béďa
Repo Men
2008 Cesta do středu Země
2007 Mr. and Mrs. Smith (TV film)
1998 Lososí řeka

TV seriály

2020 Away (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Nightflyers (TV seriál)
Nad propastí (E03)
Pochodně a vidle (E02)
Vše, co jsme po sobě zanechali (E01)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
2014 Mind Games (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky