foto

David Sandefur

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Máš ji!
2016 Zázraky z nebe
2015 Broad Squad (TV film)
2014 Identity (TV film)
V oku tornáda
2013 Manželství na kšeft (TV film)
2011 Nezvratný osud 5
2010 Méďa Béďa
Repo Men
2008 Cesta do středu Země
2007 Mr. and Mrs. Smith (TV film)
1998 Lososí řeka

TV seriály

2018 Nightflyers (TV seriál)
The Abyss Stares Back (E03)
Torches and Pitchforks (E02)
All That We Left Behind (E01)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
2014 Mind Games (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace