foto

Vladislav Novickij

  • nar. 19.3.1997 (22 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tajna Sněžnoj Korolevy

TV seriály

2020 Pro Veru (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Dopolněnnaja realnosť (S01E39)
Versija (TV seriál)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
2013 OSA (TV seriál)
2012 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
2011 Prokurorskaja proverka (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2010 Sadovnik (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky