foto

Avril Elgar

  • nar. 1.4.1932 (87 let)
    Halifax, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Goodnight Mister Tom (TV film)
1985 Třináct u stolu (TV film)
1984 Sakharov (TV film)
1978 Dotek Medúzy
1977 Esther Waters (TV film)
Moths (TV film)
1975 Under Western Eyes (TV film)
1970 Jaro a portské víno
1966 Alice in Wonderland
1963 Ladies Who Do
1962 She Always Gets Their Man
1959 Místo nahoře

TV seriály

2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt staré dámy (S01E01)
1995 Skleněná panna (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Rides (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 The Citadel (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1977 Romance (TV seriál)
Rosie (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
1974 Carrie's War (TV seriál)
Stars Look Down, The (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
Picture of Katherine Mansfield, A (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Smith (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
Probation Officer (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Fair Game (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky