foto

Mark Kirkland

  • nar. 5.11.1956 (62 let)
    Altadena, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Simpsonovi (TV seriál)
Hotdogy mého mládí (S28E14)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Láska je chemie (S27E13)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Matka na stráži (S26E18)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Vánoční vyhazov (S26E09)
Mama Sendvič (S26E03)
Rozhodčí je Homer (S25E16)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Školní lavice a pravice (S25E06)
Čtyři chyby a jeden pohřeb (S25E03)
Temný rytíř zasahuje (S24E16)
další epizody (4)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Don Držgrešle (S24E05)
Mé srdce patří Bartovi (S23E18)
Otázky Homera Simpsona (S23E10)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Mé nahraditelné já (S23E04)
Střihoruký Homer (S22E20)
Dobrý otec Homer (S22E12)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Muzikál ze základní (S22E01)
Prcek a velryba (S21E19)
Pohlednice ze Springfieldu (S21E14)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Pětka je pro Barta málo (S21E02)
Půjčka na oprátku (S20E12)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Burns a včely (S20E08)
Speciální čarodějnický díl (S20E04)
Výměna bez záruky (S20E03)
další epizody (8)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Rád létá a ne že ne (S19E01)
Vyrůstáme ve Springfieldu (S18E13)
Malá velká holka (S18E12)
další epizody (4)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Kill Gil - první a druhý díl (S18E09)
Parťáci (S18E08)
Vočko veršotepcem (S18E06)
další epizody (4)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Taliján Bob (S17E08)
Ohňostroj oddanosti (S17E01)
Kdo se bojí pokrývače? (S16E16)
další epizody (4)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Ve válce sporáků je vše dovoleno (S16E02)
Nevěsta na úprku (S15E17)
Tiráda americké hospodyňky (S15E10)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Obtěžoval jsem anglickou královnu (S15E04)
Čtyřprocentní trojka (S14E17)
Výchova dívek v Americe (S14E08)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Zkáza domu Simpsonů (S14E05)
Na pranýři (S13E17)
Sladkosti a zahořklá Marge (S13E08)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Rodičovské pouto (S13E02)
Simpsonovi v Africe (S12E17)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Muž, který věděl příliš mnoho (S12E06)
Cena smíchu (S11E22)
Plastický Vočko (S11E16)
další epizody (4)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo napravení (S11E02)
Stařec a moře průšvihů (S10E20)
Marge - královna silnic (S10E15)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Šťastná doba hippies (S10E06)
Kouzelník z Evergreen Terrace (S10E02)
Bart - televizní šoumen (S09E21)
další epizody (4)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S09E04)
Stařec a Líza (S08E21)
Hora šílenství (S08E12)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Zuřící býk Homer (S08E03)
Simpsonovi na prázdninách (S07E25)
Ryba jménem Selma (S07E19)
další epizody (4)
1995 Simpsonovi (TV seriál)
Líza vegetariánkou (S07E05)
Springfieldská spojka (S06E23)
Homer versus Patty a Selma (S06E17)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Strach z létání (S06E11)
Návrat Leváka Boba (S06E05)
Lízina rivalka (S06E02)
další epizody (5)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Marge na útěku (S05E06)
Homerovo pěvecké kvarteto (S05E01)
Homer - spása Springfieldu (S04E17)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Lízino první slovo (S04E10)
Líza královnou krásy (S04E04)
Vzhůru na prázdniny (S04E01)
další epizody (5)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Jak Burns prodával elektrárnu (S03E11)
Homerova definice (S03E05)
Válka Simpsonových (S02E20)
další epizody (5)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Homer maskotem (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace