foto

Anna Wing

  • nar. 30.10.1914
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.7.2013 (98 let)
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Malý Rambo
2004 Calcium Kid
Roman Road (TV film)
Strašidélko Plísňák (TV film)
Zoubek
2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
1983 The Ploughman's Lunch
Útěky z dětství
1980 Godsend, The
1977 Pronásledovaná
Prozřetelnost
1975 Obnažený státní úředník (TV film)
1973 Nora
1972 Day Out, A (TV film)
1971 The Blood on Satan's Claw
1969 Two Gentlemen Sharing
1963 Billy lhář
1961 One Way Pendulum (TV film)
1957 The Power and the Glory (TV film)
1939 Smiling at Grief (TV film)

TV seriály

2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
Správný ženský (TV seriál)
1994 Men of the World (TV seriál)
1993 Bonjour la Classe (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1987 Flying Lady (TV seriál)
French and Saunders (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál) - herec, a.z.
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Father's Day (TV seriál)
Give us a Break (TV seriál)
The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
The Woman in White (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
Sorry! (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 History of Mr. Polly, The (TV seriál)
Sink or Swim (TV seriál)
1979 Murder at the Wedding (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
1978 Out (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Children of the New Forest, The (TV seriál)
1976 Maggie and Her (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Dial M for Murder (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Jane Eyre (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Love and Mr Lewisham (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Fathers and Sons (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
For the Love of Ada (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Mr. Digby Darling (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Man Called Harry Brent, A (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Compact (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1998 EastEnders Revealed (TV seriál)
1968 Scene (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 TV Burp (TV pořad)
2000 Victoria Wood with All the Trimmings (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1990 The Word (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace