foto

Sharon Mann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 New York November
2007 Kandidát
2000 Vražedné lži
1990 Poldové a lupiči (TV film)

TV seriály

2014 Lassie a kamarádi (TV seriál)
2013 Zip Zip (TV seriál)
2011 Platane (TV seriál)
2009 Casperova strašidelná škola (TV seriál)
2003 Kód Lyoko (TV seriál)
2001 Cedric (TV seriál)
1997 Ghost Stories (TV seriál)

Dokumentární

2017 Les trois morts de Mussolini (TV film) - vyp.
2015 Orson Welles, autopsie d'une légende (TV film) - vyp.
2005 Paul Klee (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky