foto

Bruno Esposito

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pseudonym
2010 Kurýr expres
2008 État de manque (TV film)
2007 Kandidát
2005 Le triporteur de Belleville (TV film)
Lucile et le petit prince (TV film)
Légende vraie de la tour Eiffel, La (TV film)
2004 Le menteur (TV film)
To mi řekla Lila
2003 Marie et le loup
2002 Et demain, Paula? (TV film)
2001 Alizés, Les (TV film)
Confession d'un dragueur
Engrenage, L'
Judicaël (TV film)
2000 Elle et lui au 14e etage
Emmerdeuse, L'
1999 Mauvaises fréquentations
1997 C'est pour la bonne cause
1996 Aveux de l'innocent, Les
Ni d'Ève, ni d'Adam
1985 Maccheroni

TV seriály

2015 Accusé (TV seriál)
L'histoire de Martin (S01E03)
2011 Platane (TV seriál)
2007 Oubliées, Les (TV seriál)
Reportéři (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Les Adieux à Nono (S07E01)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Preuve d'amour (S02E05)
Žena zákona (TV seriál)
Violences conjugales (S11E02)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky