foto

Jean-Loup Horwitz

  • nar. 3.2.1954 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 108 Rois-Démons
2013 Jappeloup
2012 Trois mondes
2006 Chapeau du p'tit Jésus, Le (TV film)
2004 Les Passeurs (TV film)
1998 Chez ma tante (TV film)
1994 Šachová partie
1992 Sévillane, La
1991 Niklaus und Sammy
1986 Debutant
1985 Pepinova dobrodružství
Telefon zvoní vždycky dvakrát
1982 Qu'est-ce qui fait courir David ?
Tête à claques
1981 Adèle ou la marguerite (TV film)
Vévoda Cinq-Mars (TV film)
1979 Mouton noir, Le

TV seriály

2010 Malý princ (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Commissariat Bastille (TV seriál)
2000 Docteur Sylvestre (TV seriál)
In extremis (S06E02)
1999 Mélissol (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
1995 Gadget Boy and Heather (TV seriál)
1979 Yeux bleus, Les (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)

Dokumentární

2006 Skutečné místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1999 Mélissol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky