foto

Thierry Debroux

  • nar. 16.1.1963 (58 let)
    Brusel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Où es-tu maintenant? (TV film)
2013 Silence des églises, Le
2011 Résidence, La (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Un cadavre au petit déjeuner (S02E27)
2018 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Sleva na vraždu (S02E22)
2017 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Tajemství sirotčince (S02E20)
Muž v hnědém obleku (S02E17)
2015 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Smrt staré posluhovačky (S02E10)

Dokumentární

2011 Tlukot srdce

Herecká filmografie

Filmy

1994 Šachová partie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky