foto

Yves Degen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 L'Ombre d'un autre
Věčnost
2013 Landes
2012 Skvělý plán
2009 Diamant 13
2004 Trop jeune pour moi? (TV film)
2003 Ne meurs pas (TV film)
1998 Pure Fiction
1996 Osmý den
1995 Nez au vent, Le
1994 Šachová partie
1992 Daens
1991 Un type bien

TV seriály

2013 Na vlámských polích (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
2007 Melting Pot Café (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky