foto

Alexandra Gilbreath

  • nar. 28.3.1969 (50 let)
    Chalfont St. Giles, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tulipánová horečka
2007 Jedno s druhým
2005 Taggart: Poslechni, nebo zemřeš! (TV film)
The Commander: Virus (TV film)
2002 The Project (TV film)
2000 Dead Babies
1999 Winter's Tale, The (TV film)
1997 The Heart Surgeon (TV film)

TV seriály

2015 Otec Brown (TV seriál)
Stroj času (S03E11)
2013 WPC 56 (TV seriál)
2011 Inspector George Gently (TV seriál)
Goodbye China (S04E02)
2009 Ladies of Letters (TV seriál) - herec, a.z.
2006 Not Going Out (TV seriál)
Serious (S01E01)
2004 Life Begins (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Draví ptáci (S06E05)
2001 Happiness (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Next of Kin (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Doctor at the Top (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Dokumentární

2004 In Search of Shakespeare (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace