foto

Julie Gregg

  • nar. 24.1.1937
    Niagara Falls, New York, USA
  • zem. 7.11.2016 (79 let)
    Van Nuys, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Dokonalá vražda
1989 Soda Cracker
1979 Seekers, The (TV film)
Skinflint: A Country Christmas Carol (TV film)
1975 Mobile Two (TV film)
1974 Kmotr II
1972 Kmotr
Muž jménem La Mancha
1966 Batman
Hell of Borneo

TV seriály

1984 Brothers (TV seriál)
1981 Nurse (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
1977 Kmotr (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Vražedná honba (S02E06)
1972 Banyon (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The World's Greatest Lover (S02E14)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky