foto

Judy Lang

  • nar. 14.9.1940 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Count Yorga, Vampire
Psycho Lover, The
1967 Trip
1966 Meet Me in St. Louis (TV film)
1960 Strangers When We Meet

TV seriály

1965 Agent Smart (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace