foto

Ga-rim Han

  • nar. 25.10.1990 (29 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Geurida
2015 Tatu
2013 Nobeureshing

TV seriály

2019 Joseolloko nokdujeon (TV seriál)
2017 Babsangeul chrineun namja (TV seriál)
Gangdeoksun aejeongbyeoncheonsa (TV seriál)
2016 Cheonsangeui yaksok (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
Haneule taeyangi (TV seriál)
Minyeo gongsimi (TV seriál)
Wontideu (TV seriál)
2015 Jingbirok (TV seriál)
Woolji anneun sae (TV seriál)
2014 Gitawa haspaencheu (TV seriál)
Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
Omangwa pyungyeon (TV seriál)
2013 Bimil (TV seriál)
Joogoonui taeyang (TV seriál)
2012 Chugyeogja (TV seriál)
Matittneun insaeng (TV seriál)
Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
2007 Makdoaemeokeun Yeongaessi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky