foto

Soo-ah Han

  • nar. 25.7.1987 (31 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Chingoo 2
Yeonaeui gisul
2012 Daensing kwin
2010 Bangjajeon

TV seriály

2017 Singgeul wayipeu (TV seriál)
2013 Cheuaegoda Isoonsin (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
2009 Jamyeonggo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace