foto

Brenda Sykes

  • nar. 25.6.1949 (70 let)
    Shreveport, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Drum
1975 Mandingo
1973 Cleopatra Jones
1972 Black Gunn
1971 Hezké holky, jedna jako druhá
Honky
Šerif (TV film)
Švindl
1970 Srovnat si to
The Baby Maker
Vykoupení L.B. Jonese

TV seriály

1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Ozzie's Girls (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The New People (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Soul Train (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky