foto

René Barrera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Hotel Colonial
Policia judicial federal
1986 Mission Kill
1985 Escuadrón de la muerte, El
1983 Eréndira
1981 El robo imposible
Vysoké riziko
1980 A fuego lento
El rey de los tahures
Hijos de tigre
1979 Erótica
1978 Complot mongol, El
Hora del jaguar, La
1977 Gente violenta
Picardia mexicana
Prision de mujeres
Rediezcubrimiento de México, El
1975 El valle de los miserables
La mafia amarilla
1974 Disputa, La
Isla de los hombres solos, La
Viboras cambian de piel, Las
1973 Besos, besos... y mas besos
Blue Demon y Zovek en La invasión de los muertos
Mansion of Madness, The
Muž z Acapulca
Pequeño Robin Hood, El
1972 El Increíble profesor Zovek
Hermanos de sangre
Jalisco nunca pierde
1971 Santo en la venganza de la momia
Santo vs. los cazadores de cabezas
Temporada salvaje
Águila descalza, El
1970 Amores de Chucho el Roto, Los
Chico Ramos
Club de los suicidas, El
Cruz de amor
El pueblo del terror
Juan el desalmado
Krtek
Manuel Saldivar, el texano
Quinto patio
Santo contra los jinetes del terror
Venganza de las mujeres vampiro, La
1969 Asesino enmascarado, El
Blue Demon y las invasoras
Duelo en El Dorado
Las luchadoras contra el robot asesino
Lauro Puñales
Modisto de señoras
Super Colt 38
1968 Agente 00 Sexy
Ambición sangrienta
Arañas infernales
Asesinos, Los
Corona de lágrimas
Dravec
El corrido del hijo desobediente
La ley del gavilán
La sombra del murciélago
Maestra inolvidable, La
Pasaporte a la muerte
Patrulla de valientes
1967 El camino de los espantos
La muerte es puntual
Los Caifanes
Operación 67
Retablos de la Guadalupana
1966 Gavilanes negros, Los
Los dos apóstoles
Los malvados
Mano que aprieta, La
1965 Aquella Rosita Alvírez
Llanto por Juan Indio
Los Tales por cuales
1964 El halcón solitario
Héroe a la fuerza
Los amores de Marieta - Los Fabulosos 20s
Padrecito, El
1963 Alias El Alacrán
Hadrář
La muerte en el desfiladero
La máscara de jade
Las bravuconas
1962 Camino de la horca
El Santo bojuje proti upířím ženám
El asaltacaminos
La muerte pasa lista
Pilotos de la muerte
Pistoleros, Los
Servicio secreto
1961 El fistol del diablo
El jinete negro
Enterrado vivo
La sangre de Nostradamus
Rostro infernal
Suerte te dé Dios
1960 El gran pillo
Herencia trágica
1958 Escuela de rateros
1957 Asesinos, S.A
Teatro del crimen
1956 Policías y ladrones
1955 Pobre huerfanita

TV seriály

1980 Auf Achse (TV seriál)
Vinnetou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace