foto

Glenn André Kaada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Amundsen
2015 Podzim
2007 Detektiv Varg Veum: Hořké květy
Stikk
2004 Alt for Egil

TV seriály

2020 22. juli (TV seriál)
2018 Šťastná to země (TV seriál)
Oljebyen (E08)
Fest på Esso Motor Hotel (E07)
Håp og svindel (E06)
další epizody (5)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2004 Seks som oss (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky