foto

Anita Harris

  • nar. 3.6.1942 (77 let)
    Midsomer Norton, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Carry On Laughing's Christmas Classics (TV film) - a.z.
1977 That's Carry On! - a.z.
1967 Carry on Doctor

TV seriály

2018 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duch caustonského opatství (S20E01)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
1965 Lance Percival Show, The (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)
2001 Can We Carry On, Girls? (TV film)
I Love Christmas (TV film) - a.z.
1998 What's a Carry On? (TV film)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 The Best Christmas Food Ever (TV pořad)
2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2004 Bob Monkhouse: A BAFTA Tribute (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1970 The Val Doonican Show (TV pořad)
1969 Stars on Sunday (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
Mike and Bernie's Music Hall (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
The Bruce Forsyth Show (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace