foto

Ann Beach

  • nar. 7.6.1938 (81 let)
    Wolverhampton, West Midlands, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Životní šance
2011 Radost pro Freddieho (TV film)
2007 Já jsem Bob
The History of Mr Polly (TV film)
2002 Double Act (TV film)
1999 Notting Hill
1991 Král Ralph
1982 Oliver Twist (TV film)
1976 Battle of Billy's Pond, The
1972 Pod Mléčným lesem
1966 Hotel Paradiso
1962 Fast Lady, The
1960 The City of the Dead

TV seriály

2011 Monroe (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Pochmurný prosinec (S05E01)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rodinná firma (S08E07)
1999 Home Farm Twins (TV seriál)
People Like Us (TV seriál)
1994 Lifeboat, The (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1989 French Fields (TV seriál)
1985 Home to Roost (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Tandoori Nights (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1980 History of Mr. Polly, The (TV seriál)
Holding the Fort (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
Ten from the Twenties (TV seriál)
1974 Late Night Drama (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Shirley's World (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
1961 The Rag Trade (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)
1961 Tempo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky