foto

Anne Lambton

  • nar. 4.7.1954 (63 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cena touhy
2008 Na hraně lásky
2005 Show začíná
Spojeni navždy
2004 Kontrarozvědka
2003 Carnival Sun
2002 Žít naplno
1998 Kult hákového kříže
Láska prokletá
1997 Láska na jednu noc
1996 Čas zločinu
Gulliverovy cesty (TV film)
1994 Giorgino
1993 Případ bezruké mrtvoly (TV film)
1992 Rodinné sídlo
1991 Ghosts of Oxford Street, The (TV film)
1990 Čarodějky
1986 Půlměsíční ulice
Sid a Nancy

TV seriály

2011 Borgiové (TV seriál)
Smrt na sinavém koni (S01E07)
Francouzský král (S01E06)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duchové mrtvých (S11E07)
2007 Řím (TV seriál)
Nezbytný výmysl (S02E08)
Posmrtná maska (S02E07)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
1998 Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Soul Man (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1993 Calling the Shots (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1985 Oscar (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace