foto

Avis Bunnage

  • nar. 22.4.1923
    Ardwick, Manchester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.10.1990 (67 let)
    Thorpe Bay, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Bratři zločinu
1985 Mrs. Capper's Birthday (TV film)
No Surrender
1982 Gándhí
1968 Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter
1967 The Whisperers
1966 Nesprávná truhla
1965 Rotten to the Core
Studie strachu
1963 Sparrows Can't Sing
Tom Jones
What a Crazy World
1962 Pokoj ve tvaru L
1961 No Love for Johnnie
1960 Doctor in Love
V sobotu večer, v neděli ráno
1959 Expresso Bongo

TV seriály

1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Yesterday's Dreams (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
Bulman (TV seriál)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
The Spoils of War (TV seriál)
1978 Leave It to Charlie (TV seriál)
Mayor of Casterbridge, The (TV seriál)
1977 Midnight Is a Place (TV seriál)
1976 The Fosters (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 No Strings (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 In Loving Memory (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1967 Four Tall Tinkles (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
Haunted (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
1965 Eugenie Grandet (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Meet the Wife (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Festival (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky