foto

Anna Cropper

  • nar. 13.5.1938
    Brierfield, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.1.2007 (68 let)
    Tangmere, West Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Září (TV film)
1995 Milostné pletky
1993 The Marshal (TV film)
1989 Day in Summer, A (TV film)
The Child Eater
Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1983 Praying Mantis (TV film)
1981 Very Like a Whale (TV film)
1974 Crown Matrimonial (TV film)
1970 Cromwell
1969 Krásky v černých punčochách
1963 Birth of a Private Man, The (TV film)

TV seriály

1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stín smrti (S02E01)
1995 Castles (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Capital Lives (TV seriál)
1993 If You See God, Tell Him (TV seriál)
1992 Early Travellers in North America (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Moon and Son (TV seriál)
The Old Devils (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Hazardér (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Nativity Blues (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Anna of the Five Towns (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
The Treachery Game (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1978 Lost Boys, The (TV seriál)
Tycoon (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Moonstone (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Pere Goriot (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 The Spies (TV seriál)
1965 Mind of the Enemy, The (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Man with the Twisted Lip (S01E08)
1964 Story Parade (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1977 Everyman (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky