foto

Thomas Dutronc

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2020 Belle Fille
2012 Hénaut président
2008 Les Grands gamins (TV film)
2001 Confession d'un dragueur
2000 Salut sex! (TV film)
1999 Le Derrière

TV seriály

2009 Chabada (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lundi en histoires (TV seriál) - herec, a.z.
2007 Empreintes (TV seriál)
2003 Jacques Dutronc: L'ère de rien (TV film)

Host

TV pořady

2015 Au fil de la nuit (TV pořad)
2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
Les copains d'abord (TV pořad)
2012 Hier encore (TV pořad)
2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2006 On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
La méthode Cauet (TV pořad)
2001 Star Academy (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1986 Les Enfoirés (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky